Az orvos válaszol

Kérdezzen dr. Pataki Gergely plasztikai sebésztől.

Kérdéseit itt teheti fel >>>

# 95 / 95  
sze., 2017/01/11 - 01:09

Tisztelt Doktornő!

Külföldön élek és 40 éves kétgyermekes anyuka vagyok. A következőhöz kérem a segítségét. Érdekelne a szemhéjplasztika, leginkább a felső szemhéjam van enyhén megereszkedve, alul inkább "csak" táskás.

Mivel külföldön élek, érdeklődnék, hogy ha most kérnék első konzultációra időpontot, van-e várakozási idő? Maga a felső szemhéjplasztika mennyibe kerülne érzéstelenítéssel? Illetve a táskás alsó szemhéj esetében elegendő-e a hialuron savas/vagy saját zsírral való feltöltés beavatkozás, vagy szükséges ebben az esetben műtét?

Ezen beavatkozások mennyibe kerülnek? Mivel vitiligo bőrbetegségem (és pajzsmirigy alulműködés) is van, így felmerül a kérdés bennem, hogy magát a műtétet el lehet-e végezni, illetve utána nem-e lesz maradandó a hegesedés? Mivel nehéz összeegyeztetnem a hazautazást, ezeket az előzetes információkat szükséges tudnom, mielőtt első konzultációra bejelentkezem. Köszönöm szépen szíves válaszát.

Tisztelettel: Izabella

# 94 / 95  
szo., 2016/10/01 - 06:02

Tisztelt Doktor úr!

Érdeklődni szeretnék, hogy a pénisznagyobbítás sajátzsírral a hosszt is növeli-e, vagy csak a vastagságot?

Köszönettel: Ádám

# 93 / 95  
pén., 2016/05/13 - 18:02

Tisztelt Doktor Úr!

Érdeklődnék hogy az implantátum cseréjét Önök helyi érzéstelenítéssel is végzik vagy nem javasolt. 3 éve Motiva márkájú csepp implantom van érdeklődnék hogy az Önök által használt implantok jobb minőségűek ennél? Ami miatt újra felmerül bennem a műtét gondolata az, hogy legnagyobb vágyam volt hogy egyforma méretű legyen a két mell a beavatkozás után, de ez nem sikerült.

Ennyi idő elteltével jobban kiszámítható milyen méretűre kellene cserélni hogy egyforma legyen végre?

Köszönettel: Alicia

# 92 / 95  
ked., 2016/05/10 - 00:37

Kedves Doktor Úr!

Érdeklődni szeretnék milyen márkájú mellimplantátumokkal dolgoznak, poliuretán felületű érdekelne. Mit lehet tudni, hogy mi az előnye egy ilyen implantátumnak? Szeptemberben szeretnék mellnagyobbítást, mennyire reális a várakozási időt figyelembe véve?

Köszönöm: Evelin

# 91 / 95  
hét., 2016/03/14 - 02:09

Kedves Dr. Úr!

Januárban volt egy mellműtétem, felvarrással plusz implanttal. Az első kötözésnél szembesültem vele, hogy az alsó vágásom a kb. 15 cm, tehát teljesen a mellem alatt keresztül van vágva, ami persze mindkét oldalt kilóg. Az orvostól azt a választ kaptam, hogy rossz volt a szövetem, ezt kívánta, hogy így szétvágjon. De amíg a varratot nem láttam meg, senki nem közölte ezt velem hogy upsz, ezt muszáj volt. Én nem fogadom el tőle a vâlaszt, mert nincs olyan ismerősöm, akinek szintén volt mellműtéte, hogy ekkora vágás legyen. Próbálok választ kapni, de hárìtanak. Nem tudom túltenni magam ezen. Köszönöm és remélem problémámra választ kapok.

Mónika