Galériánk

Képek a rendelőről

Rendelőnk Bel-Buda kiemelt részén a Gellérthegyen, korszerű diagnosztikai és terápiás eszközökkel komplex plasztikai sebészeti és esztétikai szakellátást biztosít. Kellemes környezetben, magasan kvalifikált, sokéves nemzetközi tapasztalattal rendelkező orvosokkal, kiválóan képzett szakdolgozókkal és garantált diszkrécióval várjuk pácienseinket.

Képek a kórházról

A műtéteket a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömbjének magánklinikai részlegén végezzük. Itt a legmodernebb eszközökkel felszerelt műtők és magasan képzett szakemberek várják Önt. Legfőbb célunk az, hogy pácienseink számára a lehető legjobb ellátást biztosítsuk megfizethető áron.

Képek műtét előtt és után

A plasztikai sebészet olyan változtatásokra ad lehetőséget, melyek célja a test és a lélek, valamint a környezet harmóniájának megteremtése és megtartása.

Képek a műtétekről

Gyakorlatunkkal személyre szabott, speciális ellátást biztosítunk pácienseink számára a fiatalító műtétek és esztétikai kezelések terén. A modern plasztikai sebészeti eljárások a megfelelő technológiai és szakmai háttérrel biztonságosak, és kiváló eredmények elérését teszik lehetővé.