Impresszum

Tulajdonos és üzemeltető: Premium Plasztikai Sebészet

Szerkesztő: Sándor Alexandra Valéria

Kapcsolatfelvételi adatok ITT.


A plasztikai.hu weboldalon található tartalom a Premium Plasztikai Sebészet tulajdona.

Az 1999. évi LXXVI. törvény („Szerzői jogi törvény”) értelmében az intézmény fenntart minden – a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos – jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, és az oldal egyedi kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Intézményünk írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) másolása, tárolása, feldolgozása és továbbadása.

A weblap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a tartalom további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A plasztikai.hu oldalai tehát teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokból bármely részt kivágni, s a megcsonkított részt nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni. Tilos továbbá előzetes írásbeli engedély nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.